VÄRLDENS SÖTASTE UNGE!

 
Behöver jag ens säga nått..?

TAGGA!

Jag längtar som bara den till augusti, vet ni varför?

Då kommer jag att köpa nya Samsung Galaxy S4! Anledningen till varför jag gör det då är för att det är då jag slutar betala av på min nuvarande telefon (Galaxy S2). Jag är galet taggad till augusti för S4an verkar vara grym! Man kan typ bläddra ner på sidor och sånt genom att bara luta ner med huvudet så bläddrar den ner, sen om man lutar huvudet upp så bläddrar den upp! :D
 
Här är en kort reklamvideo om den, jag har dock kollat på andra längre videos där dom berättat mer i detalj :)
 

BRA DAG IDAG!

"Det är en vanlig dag och jag har det bra, jag har det bra idaaaag!.."
 
Kände för att börja inlägget med att beskriva hur otroligt skön min dag har varit med lite Ulrik Munther ;)
 
Sov visserligen jätte dåligt inatt pga att jag har typ blivit förkyld så jag låg och hostade tills jag nästan dog, kändes det som iallafall. Men min bror var snäll och kom med hostmedicin efter ett tag men det hjälper ju inte direkt olyckligtvis men det blev bättre till idag.
Gick upp idag klockan 6 idag för att ta mig till skolan och ha nationella i 80 min, det gick väl helt okej. Efter det bestämde jag mig för att dra hem för att vi skulle bara ha två jätte onödiga lektioner så det blev en väldigt kort skoldag idag. Otroligt skönt! Speciellt när det är så himla underbart väder!
 
Nu ligger jag bara i soffan och lyssnar på musik (typ Ulrik Munther hehe) och dör av min hosta igen medans jag väntar på att en kompis ska sluta skolan. Tänkte passa på att uppdatera bloggen lite nu när jag inte har så mycket för mig hehe ;)