ÄNTLIGEN FREDAG

Hallå där!
 
Sitter i skolan och jobbar med case, fast egentligen pratar vi Gossip Girl haha! Slutar 15 idag så ska iväg och fixa naglarna hos Kiana., första gången jag fixar akryl! Tänkte bara uppdatera lite, puss!
 

Bild från igår

NY VECKA

Är det bara jag som tycker att veckorna gå otroligt fort..?

Hade sovmorgon imorse så behövde inte gå upp förrän 8, sköönt! Hade matte som första lektionen, bästa ämnet, sen lunch, mentorstid case och sist men inte minst skolfoto! Jag lyckas alltid se förjävlig ut på alla mina skolafoton, både gruppbilden och ensamfotot. Får hoppas att jag inte såg allt för misslyckad ut den här gången haha.. 
I 6an var jag typ mullig med pannlugg vilket gjorde att jag såg ännu tjockare ut, i 7an stod jag heeelt snett med ryggen haha mongolid typ. Sen i 8an var jag typ orange ut i ansiktet(?) trots att jag inte hade använt brunutansol utan jag hade solat solarium så fattar inte hur det hände. Och i 9an var jag fett blek så det failade också.. suck..
 
När jag kom hem idag så fick jag värsta rycket med kameran så det får bli en bildbomd idag, härligt va?! 
 




SÖNDAG

Sitter och kollar på Partaj och snart börjar Dexter, typ världens bästa program!
Har typ inte gjort nånting idag förutom dansa en timma nere på studion. Lite trist bara för vi gjorde knappt något nytt på koreografin utan gjorde massa annat. 
 
Och imorgon är det skolfoto så nu kommer jag ha ångest inför imorgon om vad jag ska ha på mig haha..
 
Liten kort update bara, puss!
 

VÄNTAR PÅ BUSSEN

Ojsan, det blev lite mer än planerat. gjorde slut på typ 1500 på en timma..! Men det är några grejer som jag är osäker på så vi får se vilka grejer som åker tillbaka ;)

Testar nya blogg.se appen, hopoas det blir bra med bilden ^^



BESTÄLLT

Klickade hem två grejer från asos nyss, behöver verkligen ett par svarta boots. 
Ska strax dra ner på stan och kolla efter en väska. Har antingen för små eller för stora väskor för skolböcker osv. Vi får se vad jag hittar. Puss!

HAHAHAHA OMG..!

Hahah kolla vad jag hittade när jag kollade min youtube kanal! 
 
Hade helt glömt bort att jag hade kvar den på mitt konto, rensade bort alla (trodde jag) videos som jag hade lagt upp men av någon anledning så hade jag kvar denna, hmm..?
Först tänkte jag radera den nu direkt men sen kom jag på att jag kan lika gärna dela den med er för den är så sjukt gammal så jag bryr mig inte. Sen också så har jag fått 600 views vilket jag inte fattar varför, så otroligt dålig hahah!
 
Seriöst jag kan inte sluta skratta! Ska jag ta bort den sen eller ha kvar den? Hahah!
 

HELT SLUT

Som rubriken säger är jag helt slut just nu.
 
Stressig morgon för jag försov mig, skola fram till 15, var i stan till 16. Åkte hem till Södertälje (ruttnaste staden) och köpte massa grejer, telefonfodral, datorfodral, miniräknare, 200-sidors block och ett pennfodral. Så jag släpade runt på det + alla grejer från skolan + att jag hade på mig mina Jeffrey Campbell (är det bara jag som hatar när folk inte kan stava till det..?) på mig hela dagen så det var uuunderbart att komma hem och ta av sig dom haha!
 
Men nu ska jag sluta gnälla, orkar inte lägga upp nån bild, mest för att jag är inne på skoldatorn och har inga bilder där. Puss!

LITE KORT OM DAGEN

Men tjaaa!
 
Började inte skolan förrän 9:40 idag, sjukt skönt. Fast jag måste ändå upp fett tidigt, det suger lite. Vi hade case på förmiddagen och jobbade arslet av oss (typ) och sen på eftermiddagen när Tommy, våran riktiga lärare, kom tillbaka så fick vi reda på att två andra grupper hade samma företag som oss.. suck.. Så vi var tvungna att byta till Dressman vilket betyder att vi måste göra om alla frågor..
Sen skulle vi ha idrott men vi har bytt schema typ hundra gånger så jag tror att idrottsläraren inte visste när vi skulle ha för han kom aldrig. Tack vare det fick vi sluta en timma tidigare, ganska skönt faktiskt. 
 
När jag kom hem så åkte jag iväg typ direkt och hämtade ett paket från posten. Hade beställt lite smink grejer för några veckor sen, sjukt seg leverans men jaja. Har precis käkat tacos och nu sitter jag häär, typ de jag hade och säga idag haha puss!
 
Det är två duo's med rouge och bronzer i och en liten mini palette med 9 ögonskuggor och två läppglans typ.

ÄNTLIGEN..

 ..klar!  Gjorde typ allt själv, brorsan hjälpte bara att hålla i stången medans jag skruvade fast två skruvar, fett duktigt!
Ska gå och lägga mig nu typ, skola imorgon ju ;) Fast vi börjar 10:40 så det är chill, då kan jag ligga och kolla på Dexter som börjar nu om 5 minuter. Bästa serien ♥!
 


FÖRÄNDRING PÅGÅR..

Håller på och gör om i min garderob (den lilla) ännu en gång. Jag hade ursprungligen köpt 5 skit stora lådor som jag skulle ha men dom var för stora så det var massa utrymme som gick till spillo. Som tur var så skulle mamma till Ikea idag så vi kollade upp lite vad jag skulle ha och nu håller jag på och monterar och organiserar en massa.
Ska dessutom flytta ner min klädstång i stora garderoben och sätta upp en hylla ovanför. 
 
Någon som kan massera mina axlar efteråt..?