OMG...

Oh.. My.. GOD!!
 
Jag kollade nyss på "Inception" och seriöst, det är nog den bästa filmen jag sett på lääääänge! Tror nästan att den slår "The dark knight" (inte den nya utan den med Heath Ledger). Jag försökte kolla på den förra året någongång men jag fattade inte riktigt vad den handlade om så jag stängde av efter typ 15 min men nu så förstod jag. Och Leonardo DiCaprio är ju galet snygg ;)
 
Jag ska försöka att inte spoila allt men filmen handlar i princip om att man går in i en dröm, i en dröm, i en dröm, haha fattar ni? Man måste typ veta det innan man kollar på den annars kommer man bli helt lost i filmen och inte fatta någonting, som jag gjorde första gången.
 

GÅRDAGENS OUTFIT X2 (BILDBOMD)

Men tjenare!
 
Idag ska jag göra absolut ingenting, bara vara hemma och slappa. Måste passa på innan skolan börjar..!
Det jobbiga är bara att enda sen jag slutade sommarjobba (tre veckor sen typ) så har jag vänt på dygnet. Jag är uppe till typ 2 och sen vaknar jag 10-11 och det är inte bra alls! För jag ska gå på ett gymnasie på Södermalm och det tar 1 timma dit och 1 timma tillbaka så jag kommer behöva gå upp sjukt tidigt varje dag :(
 
Här är lite bilder från igår, det var jätte fint väder på förmiddagen så jag satte på mig shorts men sen började
det ösregna så var tvungen att byta om för jag och brorsan skulle till ica. Men när vi kom up från ica så var det jätte fint och varmt igen. Hatar Sveriges väder..!
 
 






I STILL MISS YOU

 

TIPS: ÄTA NYTTIGARE

Jag vet inte hur ni har det men alltid när jag bestämmer mig för att äta nyttigt så håller det i sig i en vecka sen ger jag typ upp. Tycker det blir så krångligt när man ska börja tänka på hur mycket protein man ska få i sig, inte äta för mycket kalorier, inte äta för sent på kvällen, inte äta si och så på kvällen osv osv.
 
Men istället för att ändra på allt på en och samma gång så tycker jag att det är mycket lättare att man byter ut en sak i taget. Som tillexempel nu så har jag bara bytt ut min frukost från toast och juice varje morgon till antingen en skål med yoghurt och müsli eller en smoothie med massa olika bär och frukter i. 
 
Så ta en sak i taget och kör på det i kanske 1-2 veckor beroende på hur snabbt man får in rutinen och sen kan du börja med nästa grej, t.ex. att äta ungefär var tredje timme (frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och eventuellt ett till mellanmål) fast mindre måltider.
 


 

NEW IN

Här är dom grejerna jag köpte idag. Hade tänkt köpa fler grejer (bus, en långärmad tröja och nån till tröja) men långärmaden som jag letade efter fanns inte på nån utav veromoda butikerna jag var inne på(!!!). Jag tror och hoppas på att den är så pass ny att dom inte fått in den överallt för jag vet att den finns i Uppsala men dom har den inte ens på hemsidan. Liiiite frustrerad blir man..

Just nu så gör jag ingenting, har på mig mina nya byxor. Jag vet inte varför men av någon konstig anledning så sätter jag alltid på mig kläderna jag köpt samma dag, är det bara jag eller finns det någon där ute som också är knäpp som jag? hahah...
 
 
 

WE ARE THE FUTURE AND WE'RE HERE TO STAY

 

PÅ VÄG HEM

Har varit i stan och köpt lite grejer, visar sen när jag kommer hem. Ångrar att jag inte satte på mig shorts, fast det kanske var lika bra, har inte rakat benen på länge hahah. Får ta tag i det när jag kommer hem.
 

DAGENS OUTFIT

 

FALL/WINTER OUTFIT

Jacka - Jofama / Skor - Steve Madden / Topp - Asos / Byxor - Gina Tricot / Läppstift - MAC / Väska - Chanel

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @ LOUISE WEED


LONG TIME NO SEE

Hej!
 
Ursäkta min frånvaro. Jag åkte till Uppsala med min bror för att hälsa på min pappa som bor där uppe, hade ingen dator med mig så jag kunde inte blogga. 
Men jag har inte planerat på att blogga så jätte seriöst så förvänta er inte en massa inlägg om dagen.
 
Jag har köpt ny mobil förresten. Förut hade jag en HTC Incredible S och nu har jag Samsung Galaxy S2, har också bytt till abonnemang så får se hur det fungerar för mig. Tänkte bara berätta det till dom som bryr sig (ingen typ?).
 


FIT AND FOOD INSPIRATION


THE PERFECT SHOE

Åååh! Jag vill så sjukt gärna ha dessa skor!
De första paret är Steve Madden och det and är Jeffrey Campbell.
Om jag måste välja ett par så måste det nog bli Banddit skorna. Det är så synd att Steve Madden är så svårt att få tag på här i Sverige.. :(
 
Vilka tycker ni är snyggast?? Trots att dom är så pass lika haha..
 


KAOS!

Just nu är det totalt kaos i mitt rum! okej jag kanske överdriver lite..
Jag åkte ju till ikea tidigare idag med mamma, moster och hennes man. Vi köpte så sjukt mycket grejer och det roliga var att det mesta var till mig.. ;) 
 
Sen skulle vi ju montera ihop hela garderoben, herregud.. Det vart det klassiska bråket om vem som ska göra vad, vem som gör fel osv. You know the drill. Vi tog en paus och jag var lite irriterad så jag tog en powerwalk och jag måste bara säga att det är sjukt skönt att träna när man är sur! Det kanske låter konstigt men man typ pushar sig själv extra mycket då eller något haha!
 
 

BYE

Nu drar jag hemifrån. Ska sova över hos en kompis men måste hem igen imorgon tidigt för jag ska åka med mamma och moster (monster..?) till ikea och kanske köpa en garderob till mig (!!)
 
 

HEJ.. ELLER NÅGOT?

Jag starta blogg här istället dels för att jag inte orkade göra ny design på myshowroom men också för att utseendet där är så dystert tycker jag haha.
Vi får se om jag går tillbaka till myshowroom sen eller om jag stannar här.
 
För er som inte vet vem jag är så heter jag Louise (uppenbart eller hur?!) och är född år -96, på fritiden dansar jag och ska precis börja på ett gymnasie på Södermalm. HÄR är min gamla blogg.
 
Ps. Min header är bara tillfällig, har ingen bra bild som jag kan ha där uppe än.