I ❤ JEFFREY CAMPBELL

Förlåt mig fader, ty jag har syndat..
Eller något liknande, mitt tredje par skor från Jeffrey Campell är nu på väg hem till mig(!!). Lyckades få dom för 1000:- istället för typ 1600:-, hur bra är inte det liksom?!
Har kanske dessutom lyckats fixa en liten insider i USA som kan köpa en Michael Kors väska till mig för den jag vill ha tror jag inte finns i Sverige heheh.


JAG SUGER PÅ DETTA..

Har redan börjat bli dålig på att blogga innan jag knappt hunnit börja. Äsch, jag bloggar när jag känner för det bara.
Kan berätta vad jag gjort i helgen, i fredags var jag nere på stan en liten stund med Christoffer efter skolan, i lördags låg jag i sängen och degade typ hela dagen men sen så typ vid 2 på natten så kom älsklingen till mig och sov här. Sen idag så var jag på stan och köpte en tröja och mötte upp min pojkvän så drog vi och åt lite grekisk mat. 
 
Det var ganska skönt att bara ta det lugnt den här helgen faktiskt, nu måste jag börja tagga inför svenska muntliga nationella imorgon sen ska en uppsats vara inne på torsdag, matteprov på onsdag samt så ska jag försöka bi klar med en skrivuppgift i spanskan till på onsdag sen är den lov på fredag!!!
 
Bild från idag..

ARROW

Ingen har väl missat denna nya serien som går på kanal 5? För er som inte har sett det än så är det i princip en hel serie om Oliver Queen från Clark Kent serien som gick förut om någon kommer ihåg den..? 
Den är verkligen bra och går på tisdagar klockan 8 (det vill säga nu), alla borde kolla på det.
Dessutom är han som spelar Oliver Queen en riktig snygging! ;)
 

SISTA DAGEN PÅ LOVET!

Har haft extra ledigt från skolan igår och idag, nu känner jag mig redo att gå tillbaka till skolan och köra järnet! Det är väl ungefär 4 veckor kvar till nästa lov så det är bara att kämpa på.
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar på vad som än går på tv. Det finns aldrig nånting roligt att titta på på vardagarna. Skriver lite personliga brev till olika jobb som jag tänker söka, är verkligen redo för att börja tjäna lite egna pengar och kunna skämma bort mig själv haha! Synd bara att vi inte har någon skrivare hemma annars hade jag kunnat ta mig en runda nere på stan och dela ut lite cv:n och personliga brev, nåja.
 
Bild från en fest jag var på i bromma med Moa, Lena och Max.

NÅGON SOM KOMMER IHÅG DENNA?

 

MEN TJAAAA!!

Det var ett bra tag sen! 6 månader sen för att vara relativt exakt, pallade inte att blogga, känns så värdelöst men nu av nån anledning kände jag för att börja igen, vi får se hur länge det håller haha..
 
Märkte också att min header är borta men det var väl likabra, orkar inte ha någon för tillfället.
 
Louisehviids @ instagram